Underbart är livet :)

Idag är det sååå underbart väder alla i min familj bara älskar solen, el ja kanske inte alla mest mamma hihi..
De hade fabriksförsäljning av barnkläder upp i foketshus idag så dit begav vi oss först, det fanns massor av kläder men inte mycket som föll min kära mor i smaken så vi kom därifrån med en simmande badanka och ett par byxor.

Sen kurrade det i magen på föräldrarna så vi gick till No:1 en lokal pub och restaurang där de fick sitt behov stillat, jag åt lite dessert eftersom jag hade ätit dillkött med sås, grönsaker och potatis strax innan vi åkte hemifrån.
När de var färdiga var jag såå trött/irriterad på att ha suttit i vagnen för länge så pappa lät mig sitta på hans axlar så gick vi ner till slotsparken och matade ankorna, det tycker jag är superkul speciellt när de vågar sig upp och är jätte nära mig i vagnen.

Just nu tar jag min eftermiddags lur så mamma tänkte hänga lite tvätt och plocka lite här hemma som vanligt då hihi....

Puss Tuwa

Lördag

Igår var det Motordagen i Igelfors så jag, mamma och pappa begav oss dit vid lunch tid, det var massor av roliga bilar att titta på men mest var det roliga människor hihi

Efter Igelfors åkte vi hem och gungade lite innan vi skulle bort på eftermiddagen jag och pappa tog en tur i rutchkanan oxå jag var lite skeptisk först men det gick riktigt bra :)

Kvällen tillbringade vi hos mormor och moffa rune där vi grillade och hade super trevligt, men jag gillar inte att sova borta så vi gick hem innan ESC började och jag somnade redan i vagnen så det blev inget ESC för min del :)

Puss Tuwa



På Motordagen i Igelfors...







Pappa och jag :)











Hmm ska vi verkligen....



okidå pappa nu kör vi :)


Combo tallrik

Den himlans combo tallriken på O´Learys har mamma tjatat om sen igår tidig morgon så idag bar det av till stan. Mamma hade bestämt med moster och Angelica att ses på stan så hon kunde få den efterlängtade combon, väl på O´Learys var det inte alls combon hon hade suktat efter utan super snacks el ngt. Självklart måste mamma göra en special beställning som vanligt för hon ville byta ut vissa dipper å snacks (mamma kan ju aldrig va nöjd kräsen som hon e hihi)

Väl när hon fick in "snackset" så var det ju inte sååå gott som hon mindes utan hon passerade det mesta till A som glatt mumsade i sig ;)

När vi satt på O´Learys ringde mammas kompis Emma (ni vet hon som fixade min blogg) å ville hitta på ngt så Emma följde med oss hem till Finspång ikväll för att sova över. Mamma vart sååå glad inte många som kommer å hälsar på nu när vi bor här så det var trevligt för oss båda :)

På kvällen tittade vi på semifinalen av ESC och jag tyckte det va såå roligt asgarvade åt bidraget där det var lättklädda tjejer i vitt som studsade omkring haha de såg jätte roliga ut, å Emma hon skrattade lika mycket för de var så dåliga :)

Somnade jätte sent 22.00 men det är inte varje dag som vi har besök så man måste passa på hihi, mamma hoppas på att jag därför ska ta sovmorgon men det ska vi nog bli två om :)

Puss Tuwa



Kusse Leo i mammas famn på O´Learys, moster försökte få henne å titta in i kameran men ikke sa....



Jag på O´Learys, busade hela tiden men inte när mamma tog kortet hihi



Kolla frillan hihi ... Jag äter smörgås för första gången, lite kladdigt men gott :)



Hmm undrar hur många kort hon tänker ta den här gången...

Regn: städdag

Ja mycket har inte hänt idag hihi ...Det regnade från och till idag och mamma var på ett jäkla humör, hon är lite pedant av sig å det var ju såååå stökigt så det vart stortädning här hemma. Jag slappade mest förutom att busa som vanligt då, pappa busade mest med mig eftersom mamma var sååå upptagen med allt damm här hemma ;)

På eftermiddagen gick vi ut en sväng mamma skulle till centrum och köpa nagellack för att måla insidan av hennes förlovningsring. Det verkar som hon fått ngn allergi så hon har knappt använt ringen som de betalade dyrt för, vilket är tråkigt. Men som sagt inget som lite nagellack å även bra handkräm inte kan råda bot på ;)

Dessutom har jag vart uppe hela dagen idag utan ngr som helst sömn pauser börjar ju bli stor flicka nu å då behöver man faktiskt inte sova så mycket på dagarna. Men tillslut så kom även JohnBlund och hälsade på idag så jag somnade strax innan 21.00 så nu sussar jag sött :)

Kolla min coola frilla innan jag somnade hihi

Puss Tuwa

image190

Tuppkam är sooo back :)

image191

Sååå SÖT, mammas ÖGONSTEN :)

Nu ni har jag ett riktigt bollhav

Fått massa mer bollar nu som ni ser jag blir helt till mig när jag sitter där i för de är så roliga att kasta med och sparka omkring i :)
Så nu får mamma och pappa lite å göra med att samla in alla bollar som jag slänger iväg hihi

Puss Tuwa

image185

image186

image187

image188

image189

Jag sitter helt själv :)

Japp idag satt jag helt själv utan att ramla/luta åt det ena el andra hållet. Konstigt det där hur man kan saker från den ena dagen till den andra. Hur som helst mamma är super stolt :)

Idag så var vi på uppdrag, uppdrag fixa mammas hår. Mamma va så snål att hon gjorde slingor hemma igår problemet var bara att bak vart det inga slingor alls (kan tilläggas att mamma drog ut alla slingor själv förutom där bak då moster hjälpte till hihi) och vid hårrötterna vart det jätte ljust eftersom mamma är blond på riktigt men färgat håret svart de senaste åren. Hur som helst mamma ringde super frisören Emma så hon var så snäll att hon fixade katastrofen, det tog ett tag dock för först vart det mer slingor sen färgning av utväxt. Jag hade hur som helst super kul för Emma har 2st svans barn där hemma som är himla roliga att busa med, mamma var dock rädd att de skulle riva mig av misstag men jag hade full koll hihi.

Jag sov inte en blund på hela dagen så när vi åkte hem slocknade jag snabbt i bilen, men när vi kom hem så vaknade jag till en snabbis så jag hann äta innan jag begav mig till JohnBlunds rike igen hihi

Imorgon är pappa ledig då ska vi busa och mysa massor längtar hihi

Puss Tuwa

image181

Jag sitter helt själv :)

image182

Mmm bollarna är goda, men jag vill ha fler :)

image183

Slippery little suckers hihi

image184

Bara söt *ler*

GLÖMDE

Jag glömde ju det viktigaste.....Jag har fått en ny TAND så nu har jag hela 7st, förmodligen snart 8st för den fjärde i under käken kommer oxå snart :)

Puss Tuwa

Fredag

Inte mycket och rapportera idag el ja kanske lite :)
Vi har haft besök idag av moster, Leoni, morbror och Amanda. Busade som vanligt en hel del men det är så tråkigt att ingen förstår att jag å Leo faktiskt vill busa med varann utan de lyfter alltid bort mig när jag kommer för "nära" henne.
Föräldrar!!
Jag har fått ett nytt "bollhav" med rutchkana men lite för dåligt med bollar tycker mamma så imorgon ska vi köpa fler :)
Men jag måste erkänna att jag är lite skeptisk mot den vart faktiskt lite ledsen när mamma satte mig i den första gången men jag hade ju just vaknat så vad förväntar de sig ;) blir bättre imorgon..

Glömde nästan bort att jag även fått en "special" beställd body med mitt namn och födelse år på som jag självklart hade på mig idag :)

Puss Tuwa

image177

Mitt "bollhav" :) (om man nu kan kalla det bollhav hihi)

image178

Min nya body, super fin eller hur?! :)

image179

Busar i min myshörna med sänghimmel hihi super mys :)

image180

Va tvungen å lägga ut en bild på världens sötaste och gosigaste vapendragare (mamma blir tokig på dem för de är FÖR kelsjuka hihi)

Finspång runt

Ojoj idag har vi varit överallt el nästan i varje fall :) Vi började dagen med att promenera ner till vallonbygden, det är de som äger den nya lgh vi ska flytta in i. Sen gick vi till Babylon och mamma å pappa frossade i pizza, pappa började jobba tidigt idag så han åkte direkt efter maten. Mamma och jag stegade då vidare till morbror men väl där så va han ju självklart inte hemma, men han bor mitt emot posten så vi gick dit för att hämta ett paket istället. När vi var klara ringde morbror så vi bestämde att mötas på Viberga så det var bara å knalla vidare.

Väl hos morbror busade jag massor å blev trött å grinig så mamma fick "springa" hem med mig å så fort vi kom hem somnade jag omedelbara bums :)

Vaknade runt 18.00 å då skule vi visst iväg till mormor, mamma hade beställt tacos.
Hemma hos mormor finns det en jätte stor spegel som jag bara ÄLSKAR eftersom jag ser mig själv i den så där blev jag ståendes ett tag hihi

Alltså har vi gått idag:

Hemmet-Vallonbygden
Vallonbygden-Pizzerian
Pizzerian- Morbror
Morbror-Posten
Posten-Viberga
Viberga-Morbror
Morbror-Hemmet
Hemmet-Mormor
Mormor-Hemmet


Godnatt

Puss Tuwa

image174

Titta mamma det är ju jag :)

image175

Hånglar gör man bäst med sig själv hihi

image176

Men hallå..jag e faktiskt upptagen just nu

Mina nya kläder bara för dig Emma ;) smile

Shoppade ju idag å här e resultatet jag e ganska inne på brunt just nu som synes hihi.

Imorgon ska jag köpa en napp hållare då jag bara kastar nappen åt alla håll å mamma är trött på att plocka upp den. Tillsist finns den annars inte mer :)

Puss Tuwa

image173

Ett bevis på min intelligens

Jag e sååå smart eftersom mamma inte alltid drar upp min speldosa var 2minut så gör jag det nu själv, man får inte va dum :) Min "riktiga" speldosa är sönder så jag väntar på en ny men den här duger den med hihi

Puss Tuwa

image171

Jag tar tag å drar...

image172

ååå tatam, ljuv musik uppstår ;) smile

Dålig på att blogga

Ja jag vet, jag tjatar på mamma att hon måste blogga åt mig men hon är sååå lat. Hur som helst nu har mamma fått ändan ur vagnen (trots att det e jag som sitter i vagn å inte mamma hihi) och ska berätta lite om vad jag haft för mig idag :)

Vi följde med pappa in till stan och träffade mammas gamla arbetskompis Irma och hennes son Christian, tog en fika på Wayne´s där även moster, kusin, bobbo och hans syster Daniella hängde på :)

Fick lite nya kläder oxå 3par byxor och 3st  bodys super fina :)

Jag vart snabbt trött på stan så mamma och jag gick och åt på pappas jobb (Bishop Arm`s) sen tog jag mig en liten lur och somnade i min vagn.

Självklart gjorde jag en massa andra saker oxå tex busade med mamma innan jag skulle somna å försökte "skalla" henne och när det inte funkade så slog jag henne i ansiktet.

Mamma: Min dotter är för gullig, man känner sig verkligen uppskattad som mamma!

Tuwa: hihi sånt de (mamma och pappa) får ta ;) smile

Puss Tuwa

image167

haha Bobbo försöker härma min "busmin" men han e inte ens i närheten ;) men han ser himla söt ut..hihi

image168

Leo, Leo´s faster Daniella, jag (såklart) och Bobbo på Wayne´s

image169

Irma och Christian som för övrigt fyller 1år på samma dag som mamma blir 28år 2juni

image170

Många nya ansikten å kika på :) Man blir lite fundersam :)

Kommentarer!!!

Vill bara påminna alla som läser min blogg att gärna kommentera så mamma vet vilka som läst min blogg :)

Ny bilbarnstol och nya kläder dessutom bus med Isac :)

Idag var det dags för stan igen, min speldosa till sängen har gått sönder å mamma var arg så in till stan begav vi oss för att reklamera (skiten som mamma säger) den.

På stan köpte vi även en ny bilbarnstol då jag snart har vuxit ur min gamla den var grå och svart å såg super skön ut :)
Mamma ville egentligen ha en annan där man kunde justera lutningen lite men de hade ett skumgummi underlag som jag kunde komma åt och slita sönder å självklart äta, så den blev det inte men mamma var mycket nöjd ändå :)

Efter pappa hade lämnat oss (han jobbar i linköping idag) så var mamma och jag på jakt efter en solhatt. Inte världens lättaste att hitta då alla är så stora och fula (säger mamma) men tillslut efter ca 10 provade hittade vi en på lindex. Fick även en ny body och två par byxor där :)

Efter allt för mycket glidande på stan begav vi oss till Angelica och Isac, de satt utanför deras lägenhet i parken och solade. Vi bodde oxå där förut, på samma gård men mamma och pappa flyttade där ifrån när jag var ca 3mån för de tyckte det var mycket lugnare här i Finspång för mig.

Väl där sov jag en stund men sen var det full rulle, han e rolig den där Isac men han ville heller inte busa så mycket som mig men det kommer med åldern hihi nedan följer bilder...

OBS! Känsliga tittare varnas då mamma tyckte jag var sååå söt och la in massor av bilder hihi


Puss Tuwa

image152

Jag sover efter en lååång dag på stan..

image153

Angelica och Isac myser i solen :)

image154

Jag på vift i gräset och det följer en rad bilder på det hihi....

image155

Nu har jag fått dig, ditt lilla grässtrå..

image156

image157

Agges skor luktar som de ser ut haha..

image158

Nu drar jag...

image159

Va ingen som följer efter...

image160

image161

image162

image165

Hej min prins :)

image166

Puss på dig hihi

Onsdag en dag hos tandläkaren

I onsdags så var det tid för mitt första tandläkar besök, ja självklart var det inte bara jag som var där utan även 4 andra barn, det var en information till mamma och pappa. Visserligen var det bara jag och mamma där för pappa hade jobbat sent och ville inte väcka honom då vi var där redan vid 10.00. Väl där var det en jätte gullig kvinna som pratade med oss hon gav mig så många komplimanger så mamma nästan skämdes hihi... bla sa hon att jag va jätte söt, å en jätte glad tjejja å hade såå många tänder :) jag bara smilade upp mig hihi

När vi kom hem var jag väldigt trött så jag vilade lite och mamma satte gång å storstädade (som vanligt)!

På eftermiddagen kom morbror så mamma slingade håret på honom och de bestämmde sig för att gå ut å äta på kvällen. Jag fick inte följa med då det är så rökigt på uteserveringar men jag hängde absolut inte läpp för det för jag skulle till MORMOR världens BÄSTA MORMOR där har jag alltid kul :D

Jag slumrade en stund hos mormor på kvällen men va vaken när mamma och pappa kom å hämtade mig vid 21.00 men när vi kom hem somnade jag 10min efter tänderna var borstade och pyjamasen va på..mamma hann dock ta en bild på mig innan jag somnade, som vanligt då hon e en jäkel på å dra fram kameran hihi


Puss Tuwa

image148

Gullunge :)

image149

Sötaste tjejen hihi

image150

På väg till mormor, pappa är sååå söt i min pippi ryggsäck hihi

image151

Kolla min coola frilla innan sängdags hihi

Barnvakt åt Leoni

I tisdags var vi inne i stan för mamma skulle va barnvakt åt min kusin. Moster skulle iväg på körlektion å jag fick busa av mig mid Leoni, hon var inte med på noterna men vi fick ngr fina stunder. Jag höll nästan på att få smaka på hennes fot men mamma hindrade mig i sista stund, hon e snabb hon mamma grrr...
Jag har nu kommit in i en fas då jag verkligen uppskattar andra barn, jag bara älskar dem å vill kramas och skrattar jätte mycket då de är så roliga :) Tyvärr så säger mamma ofta ifrån då jag gör dem illa säger hon, konstigt tycker jag men tydligen är det inte så skönt när man blir biten el rivd hihi   jag vill ju bara väl :)


Puss Tuwa

image143

Leo i sin "trygga" babysitter.. ;)

image144

Vi busar för fullt...

image145

Mamma tyckte detta va en rolig position av mig, nästan nere i split, el e det spagat hihi vem vet

image146

Hihi.... ( skit Day´s of our life´s i bakgrunden)

image147

hihi se så fina vi e face to face kusse å jag :) *ler*



Gåvagn

Jag har fått en gåvagn, den är rosa och jätte fin tycker jag.

Imorgon ska vi in till staden och va barnvakt åt min lilla kusin då ska jag jaga henne igen och den här gången är inte din mamma där å räddar dig..... så passa dig Leo för snart kommer jag ;) hihi


Puss Tuwa

image141

image142

Se så duktig jag är :)

BVC

Idag va vi på bvc, ett väldigt trevligt besök måste jag säga. Massor av beröm fick jag oxå :)
Det enda jag inte tycker om är att de alltid ska klä av min naken å lägga mig på en konstig våg och sen på en sträckbänk. Hela 71cm är jag nu och väger hela 7400g hihi

Puss Tuwa

Framsteg :)

I helgen har jag gjort massor med framsteg, jag kryper/ålar mig jätte snabbt så nu hänger mamma knappt med :)
Igår (Lördag) så stod jag för första gången upp i sängen när mamma vaknade, jag har tidigare stått på knä i
ca 1 1/2mån men nu har jag kommit på att jag även kan stå i den. Mamma fick därför sänka ner sängen till det lägsta för säkerhetens skull.
Sen kan jag även ta mig upp för höga trösklar vi har nämligen en in till toan som är ganska hög men den var ingen match för mig hihi...

Idag kommer pappa hem men jag har redan somnat för natten så honom får jag träffa en snabbis imorgon innan han ska till jobbet som vanligt :( det är inget kul men vuxna måste visst jobba. Tråkigt tycker jag när man kan busa hela dagarna istället hihi

Imorgon ska jag till bvc så då kommer jag med fler uppdateringar, mamma är jätte spänd på att se hur mycket jag växt och lagt på mig sen sist. Jag är ju ganska smal och lång men jag äter allt vad jag kan och älskar all mammas mat så jag måste ha "smala" gener hihi

Puss Tuwa

image132

Lördag morgon klockan 8.00 på toppen humör :)

image133

Softar i mammas och pappas säng :)

image134

Heejjjj :)

image135

DEN vill jag HA, ge mig....nu kommer jag hihi

image137

Haha close up....

image139

Titta mamma jag står :)

image140

Jag och mammas kusin fia, jag va lite full i fan igår hihi

Fortsättning fredag

Mamma trodde jag hade somnat för natten men ack så fel hon trodde detta är bilder hur jag va när jag vaknade 00.30 på natten :)
P.S mamma var forfarande vaken då hihi

image130

Halloj, vaddå sova haha

image131

Jag å mammas kusin Sophie, som för övrigt fyllde 18år den 24/5-08 GRATTIS på DIG :) Puss T

Fredag på stan med Leoni och Isac

Så var det fredag och mamma och jag skulle in till stan och hämta mammas kusin Sophie från tågstationen vid 17.00. Sophie bor i skåne så hon hade åkt väldigt långt men fram kom hon hihi

Men tror ni mamma kunde vänta med att åka in så sent...nej såklart inte så jag fick snällt finna mig i att hon slängde på mig kläderna och vi begav oss in till stan för att shoppa innan. Iofs så hade jag ju redan bestämt att möta upp min kusin och Isac på stan, vi var nämligen oxå lite sugna på å shoppa vi med :)

Väl på stan fastnade våra mammor inne på New Yorker, mamma köper vanligtvis aldrig ngt därifrån..hon går inte ens in för det e så mycket kläder å allt e huller om buller men när moster skulle in en snabbis på Claes Olsson som ligger mittemor NY så valde mamma det istället. Som sagt där hittade de ju massor och till låga priser, synd bara att mamma är lite tjock så hon inte kunde ha tröjan hon vart kär i för den fanns inte i hennes strl så moster köpte en istället (hon e ju pinnsmal, jä*** kärring brukar mamma säga haha) men expediten sa till mamma att de skulle komma in igen snart så än har hon inte gett upp hoppet haha

Så vart klockan 16.30 och mammsingen fick panik hon skulle ju va på station 17.00 och runt den tiden är det så mycket trafik köer så hon dumpade mig på Waynes Coffee med moster och Agge. Jag vart sjövild och tyckte det var jätte kul så jag testade deras humör genom att tjoa å stojja och kastade alla mina leksaker på golvet gång på gång så tillslut var nästa alla på cafet upptagna med att plocka upp dem haha

här följer bilder

Puss Tuwa

image120

Inne på New Yorker, mamma fick va barvakt/vagnvakt då moster å Agge skulle prova kläder :)

image121

Min prins Isac :)

image122

Än så har jag inte sett att mamma fotar mig....

image123

Jaha nu så tar du kort på mig ...smile mamma... jag älskar kameran som ni säkert redan förstått hihi

image124

Kussen sussar sött i sin vagn...

image125

På fiket å jag har fått majsbåge :)

image126

Mums ...

image127

Jag bara ääälskaar å va med på bild...

image128

Har jag nämt att jag SKA bli fotomodell hihi, å inget anorektiskt schabrak haha

image129

Minuten innan bet jag mamma i bröstet rejält, mamma var inte glad åt det hon tycker jag har vassa tänder..

Till Pappa

Idag åkte min älskade pappa ifrån oss, han ska till Newcastle tills på söndag och kolla på fotboll. Mamma och jag tycker det är jätte tråkigt då vi saknar honom redan här hemma, så till pappa vill jag bara säga: ha det så jätte kul nu och roa dig ordentligt men tänk på oss minst en gång var 5min hihi..

ÄLSKAR DIG
DU ÄR
VÄRLDENS BÄSTA
PAPPA
P.S Mamma älskar dig med hihi

image119

Tordag på stan och hos Morfar

Som ni såg i inlägget nedan så var vi och shoppade på stan idag och då passade vi på att hälsa på Morfar också.
Mamma tycker det är lite tråkigt för även denna gång var jag lite små grinig men det va ju bara för att jag inte hade fått min skönhetsblund mitt på dagen. Men jag hade även ngr ljusa stunder där hemma så självklart har jag lite bilder å visa på det.

Puss Tuwa

image113

På väg å busa med min kusse :)

image114

Heej...lek med mig då du ligger ju bara där (tråkmåns) ;) hihi

image115

image116

På väg hem från Morfar, sitter med moster Karins kompis Ullis :)

image117

Här fick även min yngsta moster Karin plats på bilden :)


Min nya POP Jacka

Idag va vi på stan å pappa och mamma köpte en ny jacka åt mig, för en gångs skull så var det pappa som tyckte vi skulle köpa den annars så e det ju mamma som e shopping galen. Jag har ju redan en men den är rosa och passar inte till mina röda puma skor säger mamma så nu har jag två hihi..
Bilder när jag har på mig den kommer såklart men mamma hann inte ta ngr ikväll å nu sussar jag :)

Puss Tuwa

image112

Världens sötaste (å hör sen) för min mamma säger det!!!





image111

Jag och....

image110

min älskade kusin Leoni :)

RSS 2.0