"Sjukhuset"

Hej på er.

Idag när jag vaknade var jag jätte snorig och ville inte ligga kvar i sängen längre än nödvändigt därför såg jag till att väcka mamma men hon var trött idag så hon väckte pappa som fick ta upp mig istället. Det är alltid lika kul att se deras trötta ansikten när de kommer in i mitt rum :)


När jag varit uppe med pappa i två timmar och både ätit gott och busat en massa så somnade jag om, *trött*

Även den här gången var det pappa som hämtade mig när jag vaknade, jag tyckte att han såg lite rolig ut när han tog upp mig för han hade en termometer i munnen och såg "jätte" sjuk ut.

Mamma blev jätte glad över att se mig och hon lagade jätte god mat åt mig, det blev falukorv med makaroner. *mums* mamma är super duktig på att laga mat :)

Sen var det tänkt att vi alla skulle åka in till stan och träffa fia men ICKE pappa hade feber och det var jätte synd om honom, min näsa rann och mamma var rädd att jag skulle bli mycket sämre. Så till slut var det bara mamma som skulle åka men precis när hon skulle kliva genom dörren ringde min mormor och tvingade mamma att vara hemma för att det var snö oväder och för farligt att köra bil. och lika bra var det för nu är det mamma som är mest sjuk av oss allihop med hosta och feber.. ha ha pappa fick bara vara mest sjuk en halv dag, så under kvällen har vi mest myst och tagit det lugnt, busat har jag självklart gjort och pappa har tränat "krypteknik" med mig. Det går framåt men jag tror pappa har tittat för mycket på bredbandsbolagets reklamer :)

Nu får ni ha det så bra dör nu ska jag sova och hoppas att vi alla mår bättre imorgon för det skulle vara kul att åka till öpnna förskolan.



image7

Puss och kram //Tuwa

Påsk

Nu är det påsk å jag har redan fått en massa påskpaket, mamma hade vart så snäll å köpt en teletubbie och en stor elefant som visst heter Heffaklumpen. Jag gillar båda två för Heffaklumpen har en snabel jag kan bita och suga på och teletubbien har en fjong på huvudet som är jätte mumsig :)
Sen spelar den oxå och jag älskar musik!

Idag har vi varit hos mormor på påskmiddag, det var massa människor jag tycker om där, morbror, moster och Daniel och min lilla kusin Leoni. Sen var även mammas kusin där med pojkvän och alla busade med mig, jag tycker om att busa. Roligast är mormor som leker tittut med mig, jag kan skratta ihjäl mig åt alla hennes miner :) Synd bara att mamma aldrig fångade ngr på bild, det måste hon bli bättre på!

Sen vill jag gärna mysa med min kusin, men mamma säger att jag inte får det för hon är så liten, hallå det e ju jag med! Men hur som helst låg vi i sängen å busad ett tag det var mysigt,  Leoni fick även låna ngr av mina gosedjur för mamma har sagt att man måste dela med sig.och det gör jag gärna.

Jag somnade tidigt idag för det har varit så mycket roligt idag som hänt så nu måste jag få min skönhets sömn så mamma får blogga klart åt mig.
Hörs snart

image4image3

Puss Tuwa

Välkommen till min nya blogg!

Nu har även jag börjat blogga, och jag tänker blogga i bilder och i text om allt som händer och sker i mitt liv :)
Jag som bloggar heter Tuwa Regland och är just idag exakt 6mån, och 8dagar idag :)
Jag bor med min mamma Sanna och pappa David å mina två vapendragare Mollie och Flora, Mollie tycker jag bäst om för hon låter mig dra henne i svansen :) Flora håller sig mest undan men jag ska nog få tag i henne ngn dag och busa med henne med :)
image6

Som sagt VÄLKOMMEN!
Puss Tuwa

RSS 2.0